Badrumsmöbler och tillbehör

SKÅNSKA BAD AB är återförsäljare för Bland annat NORO Badrumsmöbler som täcker alla behov för ett lyxigare badrum med läcker design utan att gå över budget. Du kan finna inspirerande och överraskande lösningar på www.noro.se

Vi samarbetar med ett flertal företag varifrån du kan beställa badrumsmöbler och tillbehör obegränsat från hela deras sortiment. Klicka på företagen nedan för att komma till deras hemsidor:

NORO badrumsinredning

Riktigt läcker design, överraskande lösningar, genuin kvalitet och priser som gör att du kan skapa ditt drömbadrum utan att gå över budget. Det är i grunden vad Noro Scandinavia försöker leva upp till varenda dag. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt val så att du kan unna dig den vardagslyx du behöver

Se sortiment

Oras

Oras är nordens största blandartillverkare och är ett familjeföretag som grundades 1945. Redan i början på -90 talet lanserades den första beröringsfria blandaren avsedd för den Europeiska marknaden.

Se sortiment
Mora Armatur

Mora armatur

Mora Armatur är ett av Nordens ledande varumärken för produktutveckling och marknadsföring av sanitetsarmatur (vattenkranar för kök och bad). Vårt huvudkontor ligger i Mora. I VVS-branschen är vi kända som det innovativa företaget med produkter som har elegans, god funktion och hög kvalitet.

Se sortiment
FM Mattsson

FM Mattsson

FM Mattsson är Sveriges äldsta krantillverkare. Redan 1865 grundades FM Mattsson av Frost Matts Mattsson, och har sedan dess varit en föregångare för hela branschen.

Se sortiment
Damixa

Damixa – when design makes sense

Se sortiment
Gustavsberg

Gustavsberg

På Gustavsberg erbjuder vi produkter för hela badrummet; produkter av hög kvalitet och i funktionell, nordisk design.

Se sortiment

Nordhem

Nordhem handdukstorkar, duschar och badkar – ger ett bättre badrum!

Se sortiment
Arrow

Arrow

Vi är ett familjeföretag med 40 års erfarenhet i badrumsbranschen, och våra duschar, kabiner, duschpaneler och ångbastur finns i hundratusentals svenska hem

Se sortiment

Unidrain

Unidrain utvecklar och levererar innovativa lösningar för duschhörnan, som tillför kvalitetsdesign, funktionalitet och skapar ett bättre byggande.

Se sortiment
Beijer Byggmaterial

Beijer

Se sortiment
Ahlsell - Gör det enklare att vara proffs

Ahlsell

Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för dig. Vi gör det genom vårt kunnande, breda sortiment, smarta tjänster och viljan att göra det där lilla extra.

Se sortiment

Duravit

Se sortiment

Sanova

Se sortiment

Temal

Se sortiment

Macro Design

Se sortiment

Hansgrohe

Se sortiment

Victory Spa

Se sortiment

Konradssons Kakel

Se sortiment